srijeda, 4. rujna 2013.

Prvi stanari useljavaju početkom listopada

Prvi stanari u stanovima izgrađenim prema Programu društveno poticajne stanogradnje (POS) u Šijani očekuju se krajem rujna ili početkom listopada.
Prema informacijama iz Grada Pule, na posljednjem sastanku izvođača radova, investitora, nadzornog organa i predstavnika Grada Pule je, naime, utvrđeno da je realno očekivati da će okončanje svih radova i tehnički pregled objekata biti gotovi u iduća dva tjedna. Pri kraju su također i radovi na okolišu zgrade, postavljaju se posljednje ploče, rubnici te pristupna cesta.
Da će sve biti spremno za useljenje početkom listopada potvrdili su nam i tamošnji radnici koje smo zatekli, a koji nam vele da neće biti kašnjenja jer sve teče prema planu, a i vrijeme im ide na ruku.
POS stanovi u Šijani, podsjetimo, izgrađeni su prema programu društveno poticajne izgradnje koja podrazumijeva financijsku participaciju države i lokalne zajednice što znači da kupac dobiva nižu cijenu od tržišne. Kvadrat POS stana u Šijani tako košta 895 eura. Izgrađene su dvije zgrade s ukupno 65 stanova novogradnja Jarun



Nema komentara:

Objavi komentar