srijeda, 21. kolovoza 2013.

Više od 14 milijuna kuna za poboljšanje turističke ponude

Među 50 programa za koje je potpore financirao HTZ najveći mogući iznos potpore po programu od 150 tisuća kuna ove je godine dobilo osam programa - Terme Jezerčica za preuređenje svog hotela, Hotel Kutina za poboljšanje kvalitete smještaja, tvrtka MCR iz Ogulina za uređenje dodatnih sadržaja u hotelu Frankopan, OPG Katarina Srakovčić Korač za autokamp, općina Lokva za uređenje šetnice oko jezera, našička tvrtka Slavonka za modernizaciju hotela Park, grad Pazin za uređenje hostela te Istarska županija za program Istra Trekking&Walking.
Potpore od 3,25 milijuna kuna HTZ je ove godine odobrio i za više od 120 manifestacija u svim hrvatskim županijama, od čega je najviše tili potpora, u ukupnom iznosu od 700 tisuća kuna, odobreno za 16 manifestacija u Istarskoj županiji. Slijede Primorsko-goranska županija za čijih je 16 manifestacija odobreno 425 tisuća kuna, te Splitsko-dalmatinska županija čijih je 15 manifestacija dobilo 400 tisuća kuna.
Dvanaest manifestacija u Zadarskoj županiji dobilo je 230 tisuća kuna, a po 210 tisuća kuna ide za sedam manifestacija u Šibensko-kninskoj županiji te za osam u Gradu Zagrebu
iznajmljivanje stanova Beograd 

Nema komentara:

Objavi komentar