srijeda, 4. prosinca 2013.

Zbog tri vrhunska kino formata Arena Centar postaje jedinstven mall u Europi

Mike Pugh, generalni direktor Arena Centra, cijelu karijeru je proveo na pozicijama vođenja i upravljanja trgovačkim centrima diljem Europe. U svojoj karijeri na čelu Arena Centra najviše je ponosan na postavljanje novih standarda u dijelovima poslovanja koja obično ostaju u sjeni profita u održivosti i ekologiji.
Za Poslovni dnevnik Pugh govori kako osluškuju potrebe posjetitelja i trudi se ispuniti ih. Koja je danas pozicija Arena Centra na hrvatskom tržištu? Arena Centar od samog je početka postavljen kao jako ambiciozan projekt. Dobri rezultati iz 2012. godine su budili optimizam u nama, ali 2013. je uspjela nadmašiti naša očekivanja.
U svojoj trećoj godini poslovanja, Arena Centar je potvrdio vodeću poziciju na tržištu. Bez obzira na tešku ekonomsku situaciju u državi, svi bitni poslovni parametri Arena Centra u 2013. su zabilježili rast: na godišnjoj razini posjećenost je porasla za preko 10 posto, dok su prometi u trgovinama porasli preko 8 posto.
Imamo najveći broj mono-brend trgovina svjetski poznatih robnih marki kao što su Champion, Desigual, Converse, Gaastra, Levi's, Columbia, Noa Noa, Pepe Jeans, G-Star Raw, Timberland, McCafe, a mnogi od njih prisutni su jedino u Arena Centru.
Prednjačimo u broju hrvatskih malih poduzetnika i jako nas veseli da preko 30-ak malih hrvatskih poduzetnika, bilo kroz dugoročni ili kratkoročni zakup, posluje u Arena Centru. Naš poseban cilj je podržati hrvatske poduzetnike te im pomoći u njihovom poslovanju.
Ponosi smo i što smo postavili nove standarde u drugim dijelovima poslovanja, kao što je održivost i ekologija te je Arena Centar prvi shopping centar kojem je dodijeljena oznaka GREEN MARK - SIGN OF EXCELLENCE koja je obilježje održivog ili zelenog poslovanja, a dodijeljen nam je i status Superbrands.
Uz to, uskoro u Cinestar Arena Centra stiže potpuno novi kino format 4DX čime Arena Centar postaje jedinstveno odredište za shopping i zabavu u čitavoj Europi jer ćemo pod istim krovom jedini imati sva tri vrhunska kino formata IMAX, Gold Class, 4DX.
Možda najbolji dokaz koliko je Arena Centar kvalitetno postavljen projekt je nedavno osvojena nagrada za izvrsnost u upravljanju projektima koju je tvrtki Trigranit udijelila Hrvatska udruga za upravljanje projektima (HUUP) i to upravo za projekt izgradnje shopping centra Arena Centar stanovi Rijeka

Nema komentara:

Objavi komentar