petak, 13. prosinca 2013.

TriGranit završava još jedan poljski projekt u 2013.

ZAGREB - Moderna arhitektonska i tehnološka rješenja te funkcionalnost prostora - to su karakteristična svojstva novo otvorene poslovne zgrade D u kompleksu Bonarka for Business (B4B). Ova nova investicija je četvrti objekt A klase TriGranita, radi se o prvoj fazi projekta koji uključuje četiri zgrade zanimljivog urbanog razmještaja. Već je započela sljedeća faza projekta B4B u kojoj će se izraditi zgrade E, F i G. Na priznanje investiciji ide i činjenica da je regija Małopolska dobila moderni kompleks poslovnih zgrada te da je otvaranje najnovije zgrade omogućilo investitorima - tvrtkama IPR i TriGranit Development Polska - te novom zakupcu - tvrtki Lufthansa Global Business Services - Airline Accounting Center Sp. z o.o. - da pozdravi predstavnike poslovnog kruga u Krakovu.
Moderan poslovni prostor u zgradi D osigurava funkcionalnost te prijateljsko radno okruženje.
„Završni materijali te objekti u zgradi D ispunjavaju zahtjeve naših zakupaca, a to je ono do čega je TriGranitu najviše stalo," rekao je Árpád Török, izvršni direktor tvrtke TriGranit Development Corporation.
Ukupna površina za iznajmljivanje u novoj zgradi iznosi otprilike 9 500 m2, a na svakom katu nalazi se 1.385 m2 ekskluzivnog poslovnog prostora. U zgradi D postoje 82 podzemna parkirna mjesta te vanjski parking za posjetitelje. Ova poslovna zgrade A klase na sedam katova izgrađena je sa spuštenim stropovima, uzdignutim podovima, kabelima te modernim sustavom za klimatizaciju. Jedna je od najvećih prednosti poslovnog kompleksa Bonarka for Business (B4B) lokacija jer se kompleks nalazi u ulici Puszkarska u blizini ulaza na autocestu A4 te glavnog trga susjednog trgovačkog centra i centra za zabavne sadržaje Bonarka City Center. Zgrade Bonarka for Business (B4B) već su priznate od strane industrije, nedavno su nagrađene nagradom Prime Property Prize Małopolska 2013 te u 2012. nagradom za razlikovanje od konkurencije na natjecanju artURBANICA.
Izgradnjom poslovne zgrade D završila je prva faza u izgradnji već popularnog kompleksa Bonarka for Business (B4B).
„Šest mjeseci prije završetka izgradnje 92% zgrade već je bilo iznajmljeno," rekao je Tomasz Lisiecki, glavni direktor za razvoj tvrtke TriGranit Development Corporation.
Airline Accounting Center koji je trenutno dio tvrtke Lufthansa Global Business Services unajmljuje 6 katova – preko 8000 m2 modernog poslovnog prostora novogradnja Jarun

Nema komentara:

Objavi komentar