utorak, 26. veljače 2013.

Uporabna dozvola krajem ožujka, useljenje u travnju

Iako su poslovni prostori u novogradnji Žudika na Zametu investitora Zorana Štrbca već u funkciji, stambeni dio ove zgrade koji je praktički već mjesecima gotov, još nije zaživio te čeka svoje prve stanare nekretnine Rijeka.

Razlog tomu je činjenica da za taj dio objekta još nije izdana uporabna dozvola, a kako saznajemo od investitora, to bi se trebalo dogoditi krajem ožujka. Izdana je uporabna dozvola za stambeno poslovnu zgradu Žudika unutar koje je dozvoljena uporaba dijela građevine i to za poslovni prostor Lidl i Bipa te prilazna rampa i parkirni prostor (suterenski dio zgrade i parkirni prostor u prizemlju), stoji u dopisu Odjela gradske uprave za provedbu dokumenata.

Za preostali dio zgrade, poslovni prostori u prizemlju i na prvom katu te stambeni dio zgrade, izdat će se zasebna uporabna dozvola. Stanovi su prodani i prije nego što su napravljeni temelji objekta. Kao razlog zbog čega su ovi stanovi u spomenutoj novogradnji praktički planuli i prije nego što su se izgradili, Zoran Štrbac za naš list svojedobno je naglasio da je tomu kumovala dobra lokacija, dobra izvedba te što je najvažnije - cijena.

Nema komentara:

Objavi komentar