srijeda, 10. listopada 2012.

Otvoren Zapadni trgovački centar u Rijeci


Otvoren je Zapadni trgovački centar u Zvonimirovoj ulici na Krnjevu u koji je uloženo oko 50 milijuna eura. Ukupna površina ZTC-a je 57.000 m2 u kojima su svoje mjesto po prvi put u Rijeci našli mnogi poznati brandovi, a otvoreno je oko 500 novih radnih mjesta.

Prodajni dio centra prostire se na 3 etaže sa 70 trgovina dok kupci imaju na raspolaganju 950 parkirališnih mjesta. Izgradnja centra, čiji je vlasnik tvrtka Universale International iz Beča, trajala je oko dvije godine. Trgovački lanac Plodine su u Rijeci u sklopu Zapadnog trgovačkog centra otvorile svoj 70. supermarket na hrvatskome tržištu iznajmljivanje stanova Pantovčak.

Novi supermarket prostire se na 2.500 četvornih metara prodajnoga prostora te kroz moderni pristup raspodjele odjela i asortimana potrošaču pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu uz veliki broj akcijskih proizvoda domaćih i stranih proizvođača. Potrošačima su na raspolaganju odjeli sa svježim proizvodima tržnica sa svakodnevno svježim voćem i povrćem, mesnica s kvalitetnom i provjerenom ponudom, pekara s kontinuirano dnevno svježe pečenim i toplim kruhom i ostalim pekarskim proizvodima i slasticama, delikatesa te gastro odjel s dnevno svježim i kuhanim jelima.

Nema komentara:

Objavi komentar