subota, 6. studenoga 2010.

Posebno izdanje oglasnika Nekretnine

Na kioscima može pronaći novo izdanje Oglasnika Nekretnine koje izlazi na rekordnih 148 stranica u 58.000 primjeraka, a svoje oglase objavljuje čak 100 agencija za nekretnine.

Da je Oglasnik vodeći oglašivač za nekretnine, potvrđuje i suradnja s velikim brojem agencija za kupnju i prodaju nekretnina. Jedna od njih je i Kastel Zagreb, vodeća agencija za posredovanje nekretninama i jedna od pokretača i suosnivača Burze nekretnina.

Krešimir Ljubetić, direktor Kastela i suosnivač Burze nekretnina, ističe: "Iznimno smo zadovoljni suradnjom s tvrtkom Oglasnik i kvalitetom njihovih tiskanih i on-line izdanja. Od samog početka rada naše agencije, a to je već 12 godina, Oglasnik je glavni medij za promociju naše ponude. Oglasnik Nekretnine i Nekretnine.net neizostavni su i iznimno kvalitetni mediji za oglašavanje. Inovativnim rješenjima na tržištu nekretnina Oglasnik svakako podiže kvalitetu trgovanja nekretninama u Hrvatskoj.?

Kako bi se zahvalio svim klijentima na povjerenju, Oglasnik za božićne blagdane pokreće promotivnu akciju Od Božića do Uskrsa besplatno na web izdanju.  Za vrijeme trajanja akcije, oko 100 agencija za nekretnine odlučilo je besplatno objavljivati svoje oglase u Oglasniku Nekretnine i na Internet stranici Nekretnine.net.

Osim u specijaliziranim izdanjima, veliki broj oglasa za kupnju ili prodaju nekretnina dostupan je i u tiskanom izdanju Oglasnika gdje se u svakom broju objavljuje oko 8.000 oglasa vezanih uz nekretnine.

Izvor:index.hr

Nema komentara:

Objavi komentar