petak, 1. lipnja 2012.

Kako će gosti u hotel?

Hotelske zgrade se neće rušiti, ali unutrašnjost će doživjeti potpunu promjenu, za što smo angažirali i svjetski poznate dizajnere. Svaki će hotel, kao što Andrija već jest, biti obrađen tematski. Kompletan dio naselja u kojem su hoteli Andrija i Jakov predviđen je isključivo za obiteljski turizam, dakle roditelje i djecu. Ivan, Jure i Niko imat će drugačiju tematiku. Tako će tema hotela Ivan biti - Dalmacija. Otkrit ću samo to da će se u hotel ulaziti kroz vlačice, kakve možemo vidjeti u primoštenskim vinogradima. To je ta autohtonost i po tomu ćemo biti prvi u Hrvatskoj. Bit će to kongresni i wellness hoteli u kojima će se isključivo odmarati parovi i gosti bez djece. Zapravo, mi ćemo se iz jednog globalnog koncepta familly resorta reorganizirati.

Veliki dio kompleksa ostavit ćemo djeci i roditeljima, a u apartmani Hrvatska drugom dijelu će to biti drugi tip hotelskog smještaja. U svakom slučaju, u svemu što budemo radili bit će prepoznadjivi Šibenik i šibenska regija, kaže Radoš. Generalna rekonstrukcija hotela odvijat će se kontinuirano, jer Solaris je sklon konzervativnom ulaganju.

Radoš: Stabilnost tvrtke na prvom mjestu
Pojednostavljeno, ne idu u velika kreditna zaduženja, već iz godine u godinu ulažu malo po malo. Ne treba zaboraviti da u vrijeme turističke sezone u tom kompleksu radi oko 1000 radnika, daje riječ o velikom, ako ne i najvećem pogonu ne samo u gradu Šibeniku,već i u županiji.-O svakom potezu i novom koraku razmišljamo razumno i realno. Ne želimo se i ne smijemo poigravati sa stabilnošću tvrtke i zato smo vrlo oprezni i idemo korak po korak.

Nema komentara:

Objavi komentar